Boeljensen ApS – Carporte Stålbyg og Komponenter

Profil

Boeljensen ApS

Siden august 2015 har vi overtaget distributionen for en anerkendt europærisk producent af carporte, samt alle typer overdækninger i stål, som vi tilbyder til såvel private hjem samt private og offentlige virksomheder.

Vores producent af carporte har været på det danske marked i mere end ti år, det eneste nye for dem er, at det nu er med os som deres ambassadør i Danmark.

Producenten er CE-godkendt, ligesom de også er ISO 9001 certificerede, samt Tüv – godkendte i Tyskland.

Producenten yder 15 års garanti på deres produkt, denne garanti lader vi gå videre til vore kunder.

 

 

Vision:

Som i al vor øvrige produktion, er det vores mål:

At levere en god kvalitet der ligger i toppen af det der udbydes på markedet.

At levere vore produkter til konkurrencedygtige priser – vi yder prisgaranti.

At levere og servicere i henhold til indgået aftale på en sådan måde, at vore kunder er trygge og tilfredse med den oplevelse de får i samarbejde Boel Jensen ApS i et givent projekt.

At den bedste reklame vi får, kommer fra tilfredse kunders omtale.

 

 

Historien:

Boel Jensen ApS der blev grundlagt i 1996 er en virksomhed, der udvikler metalkomponenter til såvel indendørs som udendørs brug, ligesom vi producerer en række produkter i metal og træ til andre industri og detailkunder. Vi har specialiseret os i produktion i det nordvestligste Polen, hvor vi har været tilstede siden 1996.

Troværdighed, kompetence, kvalitet og loyalitet over for vore samarbejdspartnere er ufravigelige grundholdninger, der har skabt et solidt netværk med nære relationer til gode og stabile kunder. Der fokuseres på nærhed og hurtig reaktionstid. Rygraden i vores forretning bygger vi på en fast og klar holdning til at der skal være kvalitet i alt, hvad vi foretager os, både i relation til kunder, leverandører og til os selv.